GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2017 Çarşamba 09:07

Büyükşehir'de sürpriz emeklilik: O isim veda etti 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey sürpriz bir kararla emekli oldu.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde uzun yıllar mali işler ve finans konularından sorumlu olarak çalışan Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey sürpriz bir kararla emeklilik dilekçesi verdi. Geçtiğimiz günlerde izne ayrılan Bey izin bitince geri dönmek yerine emekli olmayı tercih etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu dahil 129 kişinin yargılandığı ve beraatle sonuçlanan tarihi belediye davasında yargılanan ve bir süre Buca Cezaevi'nde de tutuklu kalan Bey, belediyenin mali konulardaki uzman isimlerinin başında geliyordu. Bey, bir süre önce Başkan Aziz Kocaoğlu ile fikir ayrılığı yaşamış, genel sekreter tercihi nedeniyle Kocaoğlu'ndan uzaklaşmıştı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Buğra Gökçe'nin atanması ve Kocaoğlu'nun tercihini netleştirmesinin ardından Bey, tamamen yolları ayırmayı tercih etti. 

YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABA
Bey, görevden ayrılış ve veda yazısını sosyal medya hesabından "emeklilik fotoğraflarını" da yayınlayarak paylaştı. Paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Artık EMEKLİ’yim…

3 Eylül 2004 tarihinde göreve davet edilerek başladığım İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevimden kendi isteğim ve rızam ile 16 Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere, bugün emeklilik talebimi içeren dilekçemi verdim.

13 yılı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde olmak üzere 27 yıllık  Belediyecilik çalışma hayatımda her türlü şaibeden uzak, onurumla, namusumla ve layıkıyla, hak ve hukuku gözeterek ve hesabını vererek, Kurumuma, İzmir’e ve Ülkeme, bir çok bedel de ödeyerek hizmet etmeye çalıştım.

Bu onurlu görevde bulunduğum süre içerisinde yanımda olan, desteklerini esirgemeyen, bir çok başarılı işe imza attığımız ve emeklerini hiç bir zaman unutamayacağım tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bugünden itibaren daha sağlıklı, mutlu ve daha umutlu olmak dileğiyle.

Hoşçakalın, sevgiyle kalın.

Yeni sahillerden,

Yeşeren yeni umutlarla,

Yeni Başlangıçlara ve

Yeni Bir Hayata MERHABA!..”